מצרכים:
1 בטטה גדולה אפויה לריכוך בתנור
3 כפות אבקת קקאו
1/2 כוס קמח שקדים
1/2 כוס קמח שיבולת שועל/קמח קינואה
4 כפות סילאן טבעי
80 גרם שוקולד איכותי קצוץ
כף שמן זית
קורט מלח
לציפוי גאנש-
50 גרם שוקולד מריר איכותי
3 כפות קרם קוקוס
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל180 מעלות.
מועכים את הבטטה בקערה מוסיפים את שאר הרכיבים ומערבבים היטב (תצא תערובת סמיכה)
מרפדים תבנית בגודל 15×20 ס״מ בנייר אפיה, מעבירים את התערובת לתבנית ומשטחים.
מכניסים לתנור לאפיה של 25-30 דקות.
מוציאים ומניחים להתקרר.
ממיסים את קרם הקוקוס והשוקולד ליצירת הגאנש ושופכים על הפאדג׳.
חותכים לריבועים ומאחסנים במקרר.