04 Mar
04Mar

מצרכים:
1 בטטה גדולה אפויה לריכוך בתנור
3 כפות אבקת קקאו
1/2 כוס קמח שקדים
1/2 כוס קמח שיבולת שועל/קמח קינואה
4 כפות סילאן טבעי
80 גרם שוקולד איכותי קצוץ
כף שמן זית
קורט מלח
לציפוי גאנש-
50 גרם שוקולד מריר איכותי
3 כפות קרם קוקוס
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל180 מעלות.
מועכים את הבטטה  בקערה מוסיפים את שאר הרכיבים ומערבבים היטב (תצא תערובת סמיכה) מרפדים תבנית בגודל 15×20 ס״מ בנייר אפיה, מעבירים את התערובת לתבנית ומשטחים. מכניסים לתנור לאפיה של 25-30 דקות. מוציאים ומניחים להתקרר. ממיסים את קרם הקוקוס והשוקולד ליצירת הגאנש ושופכים על הפאדג׳. חותכים לריבועים ומאחסנים במקרר.

הערות
* כתובת הדואר האלקטרוני לא תוצג באתר.